Nytårsaften! - Opdateret

fester, druk, fråde, hygge og noget
User avatar
Carrion
Posts: 71
Joined: Sun Oct 15, 2006 6:03 pm
Location: KBH NV

Nytårsaften! - Opdateret

Post by Carrion »

Hejsa!

Har snakket lidt med Pops om at holde nytårsaften, og vi er blevet enige om at holde en fest her hjemme hos mig.

Noget der har interesse? Og hvem vil være med? :D

Så må vi finde ud af noget med mad & drikke.

Nytår med Easyfrag, lissom i gamle dage!

Til spisning kommer:

Carrion
Poppe
Wacky
Atrice
crissi
Devast8or
DKwolf
BC

Hald & Anette kommer først efter spisning.
Last edited by Carrion on Fri Dec 29, 2006 5:35 pm, edited 4 times in total.
PoPPe
Posts: 307
Joined: Sun Oct 15, 2006 7:09 pm
Location: Ballerup
Contact:

Post by PoPPe »

ME ME ME ME ME .... jeg vil gerne komme, drikke, fråde og endda hjælpe til mws fråden ... helle for at drikke mest :D
--
Regards.
The real PoPPe
wacky
Posts: 125
Joined: Sun Oct 15, 2006 9:25 pm
Location: Rødovre

Post by wacky »

Jamen tak for invitationen, skal lige snakke med kommandocentralen :lol:
PoPPe
Posts: 307
Joined: Sun Oct 15, 2006 7:09 pm
Location: Ballerup
Contact:

Post by PoPPe »

wacky wrote: Jamen tak for invitationen, skal lige snakke med kommandocentralen :lol:

Hehe du er whipped :lol: selvfølgelig skal i da komme . vi skal jo drikke kæmpe mængder rom og champagne...
--
Regards.
The real PoPPe
PoPPe
Posts: 307
Joined: Sun Oct 15, 2006 7:09 pm
Location: Ballerup
Contact:

Post by PoPPe »

Jeg synes i skal skrive hvis i har forslag - eller i kan starte med at skrive at i kommer :) ... nedenstående er et par forslag jeg synes kunne være lækkert.

Menu forslag:
Forretter m. hvidvin:
1: stuvet spinat m rejer svøbt i pandekage og garneret med mozzaralla ost.
2: Ristet toast med stuvet spinat, pocheret æg og røget laks.

Hovedretter m. rødvin:
1: Oksemørbrad med hjemmelavede ovnkartofler, bønner i bacon svøb, flutes, bearnaise og rødvinssauce
2: Svinemørbrad i fad m. hvidløgsflødeost og bønner, risolet kartofler, flutes og rødvins sauce.

Dessert m. Muscat vin eller champagne:
1: Brownie, god/hjemmelavet vanille is samt hindbærpure
2: Flutes og kiks m. ost samt frugt
3: Chokolade fondue m frugt
--
Regards.
The real PoPPe
User avatar
Atrice
Posts: 18
Joined: Sat Dec 09, 2006 6:54 pm
Location: Rødovre

Post by Atrice »

wacky wrote: Jamen tak for invitationen, skal lige snakke med kommandocentralen :lol:


rapport fra kommandocentralen (omend jeg foretrækker at blive kaldt kaptajn) - vi ku' godt tænke os at komme 8)

og af desserterne stemmer jeg på chokoladefondue :wink:
User avatar
BigChief
Site Admin
Posts: 206
Joined: Sun Oct 15, 2006 5:39 pm
Location: Billund

Post by BigChief »

PoPPe wrote: Menu:
Forretter m. hvidvin:
stuvet spinat m rejer svøbt i pandekage og garneret med mozzaralla ost.
Ristet toast med stuvet spinat, pocheret æg og røget laks.

Hovedretter m. rødvin:
Oksemørbrad med hjemmelavede ovnkartofler, bønner i bacon svøb, flutes, bearnaise og rødvinssauce
Svinemørbrad i fad m. hvidløgsflødeost og bønner, risolet kartofler, flutes og rødvins sauce.

Dessert m. Muscat vin eller champagne:
Brownie, god/hjemmelavet vanille is samt hindbærpure
Flutes og kiks m. ost samt frugt
Chokolade fondue m frugt



Jeps - det ser jo lækkert ud - lad os bare få det på bordet - tror dog godt at vi kan nøjes med en enkelt forret ? ;)

Jeg håber stadig at komme, men venter liiiige på at jeg får en diagnose fra lægerne før jeg signer op til noget som helst ;)
crissi
Posts: 255
Joined: Sun Oct 15, 2006 7:45 pm
Location: Skibby
Contact:

Post by crissi »

jeg kommer - jeg medbringer klasse 1 dimser

hvad sker der dog for alt det der spinat ting? vi er ikke fucking kaniner ><
PoPPe
Posts: 307
Joined: Sun Oct 15, 2006 7:09 pm
Location: Ballerup
Contact:

Post by PoPPe »

BigChief wrote: Jeps - det ser jo lækkert ud - lad os bare få det på bordet - tror dog godt at vi kan nøjes med en enkelt forret ? ;)

Jeg håber stadig at komme, men venter liiiige på at jeg får en diagnose fra lægerne før jeg signer op til noget som helst ;)


hehe men dvs det er OK med 3x dessert :D .
Fair nok at du venter med at melde dig til , bare du kommer !!!

Crissi: Spinat er godt. Det skal bare serveres på den fede måde, dvs sammen med alkohol :)

Jeg overvejer at købe ind til en ramme heksehyl "Frejas plads" style, det host 13 kr for 400 og tror 3-4 kasser skulle gøre det dvs 12-1600 heksehyl fyret af på en gang :twisted:

Men vi burde serist snart få sat en menu sammen, finde ud af hvor mange der kommer og lave et budget. Er der andre der vil melde sig til køkkenholdet ???
--
Regards.
The real PoPPe
crissi
Posts: 255
Joined: Sun Oct 15, 2006 7:45 pm
Location: Skibby
Contact:

Post by crissi »

jeg laver alligevel mad til alle på kas, så jeg kan godt være med på den
PoPPe
Posts: 307
Joined: Sun Oct 15, 2006 7:09 pm
Location: Ballerup
Contact:

Post by PoPPe »

crissi wrote: jeg laver alligevel mad til alle på kas, så jeg kan godt være med på den


Godt så... nu er det jo ikke 10 dåser, 7 poser kartoffelmos, 3 poser instant paste samt lidt vand der skal laves vel :roll:
--
Regards.
The real PoPPe
User avatar
Carrion
Posts: 71
Joined: Sun Oct 15, 2006 6:03 pm
Location: KBH NV

Post by Carrion »

Det er fedt at se tilmeldingerne! Som vært vil jeg selvfølgelig også tilslutte mig madholdet, det er nogle gode bud du er kommet med poppe, dog vil jeg sige at man sku' være et svin hvis man ikke ku' fråde en god blodig oksesteg.
PoPPe
Posts: 307
Joined: Sun Oct 15, 2006 7:09 pm
Location: Ballerup
Contact:

Post by PoPPe »

Carrion wrote: Det er fedt at se tilmeldingerne! Som vært vil jeg selvfølgelig også tilslutte mig madholdet, det er nogle gode bud du er kommet med poppe, dog vil jeg sige at man sku' være et svin hvis man ikke ku' fråde en god blodig oksesteg.


Jeg regnede også med at du var på :) og ja man kan sagtens bytte oksemørbrad ud med en culotte eller noget andet steg, men oksemørbraden skulle nu alligevel være rød, man kan så diskutere om vi nyder en mørbrad mere end en culotte :)

Tobby bliver det forresten kun ef eller inviterer du også andre ??? as in nogle af dukkmåsene fra din skole ? Tak for sidst forresten
--
Regards.
The real PoPPe
User avatar
Carrion
Posts: 71
Joined: Sun Oct 15, 2006 6:03 pm
Location: KBH NV

Post by Carrion »

Det har jeg ikke rigtig overvejet endnu, men hvis der er nogle af dem der mangler et sted at holde nytår kan det nok godt ske jeg inviterer dem.
wacky
Posts: 125
Joined: Sun Oct 15, 2006 9:25 pm
Location: Rødovre

Post by wacky »

Jeg er allerede sulten og tørstig :D
hald
Posts: 140
Joined: Sun Oct 15, 2006 8:03 pm
Location: Kbh NV
Contact:

Post by hald »

Tilmelding til festen, men ikke maden :)

Aka, kommer først efter I andre har spist, spiser selv hjemme.

Jeg tager kæresten med også :)
Image
User avatar
BigChief
Site Admin
Posts: 206
Joined: Sun Oct 15, 2006 5:39 pm
Location: Billund

Post by BigChief »

PoPPe wrote: hehe men dvs det er OK med 3x dessert :D .
Fair nok at du venter med at melde dig til , bare du kommer !!!


Ja - hvad skulle der være galt med 3xdessert ?

Jeg skal som sagt nok opdatere når jeg ved noget mere om mit hjerte ..
PoPPe wrote: Men vi burde serist snart få sat en menu sammen, finde ud af hvor mange der kommer og lave et budget. Er der andre der vil melde sig til køkkenholdet ???


Hvis jeg kommer er jeg frisk på at hjælpe med at lave mad..
User avatar
Atrice
Posts: 18
Joined: Sat Dec 09, 2006 6:54 pm
Location: Rødovre

Post by Atrice »

jeg glæder mig allerede 8)

men pas nu på, nu er halvdelen af de tilmeldte på madholdet - måske I skulle dele det lidt op? Nogen tager forretten, nogle hovedretten og nogle desserten eller noget? Og så kan jeg lede og fordele arbejdet :P
PoPPe
Posts: 307
Joined: Sun Oct 15, 2006 7:09 pm
Location: Ballerup
Contact:

Post by PoPPe »

Atrice wrote: jeg glæder mig allerede 8)

men pas nu på, nu er halvdelen af de tilmeldte på madholdet - måske I skulle dele det lidt op? Nogen tager forretten, nogle hovedretten og nogle desserten eller noget? Og så kan jeg lede og fordele arbejdet :P


Bah.. du sætter dig jo bare og drikker rom :D
--
Regards.
The real PoPPe
User avatar
Atrice
Posts: 18
Joined: Sat Dec 09, 2006 6:54 pm
Location: Rødovre

Post by Atrice »

PoPPe wrote:
Atrice wrote:jeg glæder mig allerede 8)

men pas nu på, nu er halvdelen af de tilmeldte på madholdet - måske I skulle dele det lidt op? Nogen tager forretten, nogle hovedretten og nogle desserten eller noget? Og så kan jeg lede og fordele arbejdet :P


Bah.. du sætter dig jo bare og drikker rom :D


:shock: er du tankelæser?
PoPPe
Posts: 307
Joined: Sun Oct 15, 2006 7:09 pm
Location: Ballerup
Contact:

Post by PoPPe »

Atrice wrote: :shock: er du tankelæser?


Nope ... Det er bare erfaring :lol:
--
Regards.
The real PoPPe
crissi
Posts: 255
Joined: Sun Oct 15, 2006 7:45 pm
Location: Skibby
Contact:

Post by crissi »

atrice har ret, vi bør dele det op - men det skal nok være efter kvalifikationer (eg. jeg skal lede og fordele, det er jo det jeg laver til hverdag :P)

vi skal bruge :

2 til forret
2 til hovedretten
2 til dessert

1 som barformand
2 til opdækning/afrydning
1 til underholdning

Lyder det helt henne i skoven, har ikke lige helt styr på hvor mange der kommer :P
PoPPe
Posts: 307
Joined: Sun Oct 15, 2006 7:09 pm
Location: Ballerup
Contact:

Post by PoPPe »

crissi wrote: vi skal bruge :

2 til forret
2 til hovedretten
2 til dessert

1 som barformand
2 til opdækning/afrydning
1 til underholdning


Slap af tøsen vi skal bruge 4 til maden + opdækning. Atrice er vel barformand - hun sidder der jo alligevel og er sikkert ikke i stand til at lave noget :shock: Hvis resten så kan deles om at rydde af/vaske op er den i vinkel
--
Regards.
The real PoPPe
User avatar
Carrion
Posts: 71
Joined: Sun Oct 15, 2006 6:03 pm
Location: KBH NV

Post by Carrion »

Jeg skal nok tage opvasken! :P
hald
Posts: 140
Joined: Sun Oct 15, 2006 8:03 pm
Location: Kbh NV
Contact:

Post by hald »

selvom der er opvaskemaskine, vil du fortryde den kommentar der, carrie :)
Image
User avatar
Atrice
Posts: 18
Joined: Sat Dec 09, 2006 6:54 pm
Location: Rødovre

Post by Atrice »

PoPPe wrote: Slap af tøsen vi skal bruge 4 til maden + opdækning. Atrice er vel barformand - hun sidder der jo alligevel og er sikkert ikke i stand til at lave noget :shock: Hvis resten så kan deles om at rydde af/vaske op er den i vinkel


man skal ikke undervurdere hvad der kan udføres, med et glas rom og cola i hånden... men joh, jeg skal da gerne være barformand :) (eller barforkvinde...)
wacky
Posts: 125
Joined: Sun Oct 15, 2006 9:25 pm
Location: Rødovre

Post by wacky »

Er der kommet noget endeligt valg af menu? Eller skal der en regulær afstemning til? :D
PoPPe
Posts: 307
Joined: Sun Oct 15, 2006 7:09 pm
Location: Ballerup
Contact:

Post by PoPPe »

Jeg har lavet en poll
--
Regards.
The real PoPPe
Devast8or
Posts: 3
Joined: Sun Oct 15, 2006 10:45 pm

Post by Devast8or »

Hey med jer,

jeg er helt sikkert også frisk :lol:

Menuen lyder rigtig cool, men jeg er enig med crissi omkring spinaten. Jeg leder stadig efter den klovn der engang bestemte sig for at det kunne indtages 8)

Men anyways, glæder mig til at komme det skal nok blive sjovt.

D
dkwolf
Posts: 21
Joined: Mon Oct 16, 2006 6:52 pm
Location: Det rå 3390
Contact:

Post by dkwolf »

tjaa så lad da gå - er frisk på at møde op en tur :)

er dog også enig med Crissibamsen.... vi er sgu ikke kaniner ;) hehe

(og ja spinat er ikke lige min kop te dog, men går nok)
DKWolf
User avatar
Atrice
Posts: 18
Joined: Sat Dec 09, 2006 6:54 pm
Location: Rødovre

Post by Atrice »

Hvad kommer arrangement inkl. mad egentlig til at koste?
crissi
Posts: 255
Joined: Sun Oct 15, 2006 7:45 pm
Location: Skibby
Contact:

Post by crissi »

det kommer til at koste kassen!
dkwolf
Posts: 21
Joined: Mon Oct 16, 2006 6:52 pm
Location: Det rå 3390
Contact:

Post by dkwolf »

Atrice wrote: Hvad kommer arrangement inkl. mad egentlig til at koste?


du tænker da også kun på penge ;)


ej ja kunne nu være nice at vide hehe
DKWolf
User avatar
Carrion
Posts: 71
Joined: Sun Oct 15, 2006 6:03 pm
Location: KBH NV

Post by Carrion »

Poppe og jeg tager på indkøb lørdag, er ikke sikker på hvad det kommer til at koste før det, men det kan da nok komme op på en 200-300,- kroner pr person med mad, drikke og alt andet inklusive, vil jeg tro.
User avatar
Atrice
Posts: 18
Joined: Sat Dec 09, 2006 6:54 pm
Location: Rødovre

Post by Atrice »

:shock: det var godt nok dyrt... kan man ikke tage sin egen vin med, bare for at slå lidt af prisen? Ville måske godt have vidst prisen liiiiidt tidligere tror jeg... men sådan kan man jo altid sige.
User avatar
Carrion
Posts: 71
Joined: Sun Oct 15, 2006 6:03 pm
Location: KBH NV

Post by Carrion »

Vi har købt ind til 3 retters menu (som nævnt i menutråden) inklusive drikkevarer: hvidvin til forret, rødvin til hovedretten og en lille dessertvin, derudover er der øl til fri afbenyttelse og nogle flasker champagne til kl 12 plus kransekage og snacks. Endvidere vil der være diverse alkohol i form af Vodka, rom, gin, osv. samt diverse sodavand.

Natmad vil blive serveret når gæsterne føler trang til det

Det hele vil blive serveret i hyggelige omgivelser og godt selskab! :)

Prisen endte på 294,- kr pr. næse. Det er da en fair pris for en nytårsaften, synes i ikke?
crissi
Posts: 255
Joined: Sun Oct 15, 2006 7:45 pm
Location: Skibby
Contact:

Post by crissi »

citat fra Oklahoma : hygge: 0,-

jeg syntes det er fint, men jeg har også lige solgt mine flasker
User avatar
BigChief
Site Admin
Posts: 206
Joined: Sun Oct 15, 2006 5:39 pm
Location: Billund

Post by BigChief »

Carrion wrote: Prisen endte på 294,- kr pr. næse. Det er da en fair pris for en nytårsaften, synes i ikke?


Ganske fair for 3 retters menu inkl. vin :)
crissi
Posts: 255
Joined: Sun Oct 15, 2006 7:45 pm
Location: Skibby
Contact:

Post by crissi »

kan huske et spisested i vordinghul : 1100,- for mad og vin menu :P
User avatar
Atrice
Posts: 18
Joined: Sat Dec 09, 2006 6:54 pm
Location: Rødovre

Post by Atrice »

Orv så det er sådan næsten også for rom ad libitum... nu har I indkøbt en god rom, ikke? 8)

så er der bare det sidste store spørgsmål - what to wear... monstro der ikke dukker en pirat op :wink: eller noget der ligner...
Post Reply