Menu nytårs aften

fester, druk, fråde, hygge og noget
Post Reply

Menu nytårsaften

Poll ended at Fri Dec 29, 2006 8:38 pm

Ja
6
100%
Nej
0
No votes
 
Total votes: 6

PoPPe
Posts: 307
Joined: Sun Oct 15, 2006 7:09 pm
Location: Ballerup
Contact:

Menu nytårs aften

Post by PoPPe »

Mit forslag er:
Forret m. hvidvin:
stuvet spinat m rejer svøbt i pandekage og garneret med mozzaralla ost.

Hovedret m. rødvin:
Culotte med hjemmelavede ovnkartofler, bønner i bacon svøb, flutes, bearnaise og rødvinssauce

Dessert m. Muscat vin eller champagne:
Brownie, god/hjemmelavet vanille is samt hindbærpure

Forretten og hovedretten er nemme at forberede så de blot skal i ovnen i rette tid. Der kan dog risikere at blive lidt små crowded i ovnen, men vi har vel heller ikke så travlt med at spise!!

Jeg har ladet være med at chokolade fonduen(sorry atrice) grundet frugten nok ikke vil være helt på toppen - det er trodsalt bedst med dansk frisk frugt.

Tobby det er varmluft ovn i har right ??? for ellers bliver det et problem, løsningen er dog ikke værre end at vi kan lave kartoffelskiver /røstier i stedet for hjemmelavede både, det halverer ca ovn tiden.

Hvad siger i til den menu
--
Regards.
The real PoPPe
User avatar
Carrion
Posts: 71
Joined: Sun Oct 15, 2006 6:03 pm
Location: KBH NV

Post by Carrion »

Lækker menu, den er jeg totalt med på.

Vores ovn har både varmluft og alm., desuden har vi en ekstra kombi-mikro/alm. ovn hvis der er pladsmangel.
wacky
Posts: 125
Joined: Sun Oct 15, 2006 9:25 pm
Location: Rødovre

Post by wacky »

Den menu lyder alt for super.

Godkendt!
crissi
Posts: 255
Joined: Sun Oct 15, 2006 7:45 pm
Location: Skibby
Contact:

Post by crissi »

jeg stemmer sku også for, godt initiativ ;)
Post Reply