Nytårsaften! - Opdateret
Nytårsaften! - Opdateret
Hejsa!
Har snakket lidt med Pops om at holde nytårsaften, og vi er blevet enige om at holde en fest her hjemme hos mig.
Noget der har interesse? Og hvem vil være med?
Så må vi finde ud af noget med mad & drikke.
Nytår med Easyfrag, lissom i gamle dage!
Til spisning kommer:
Carrion
Poppe
Wacky
Atrice
crissi
Devast8or
DKwolf
BC
Hald & Anette kommer først efter spisning.
Har snakket lidt med Pops om at holde nytårsaften, og vi er blevet enige om at holde en fest her hjemme hos mig.
Noget der har interesse? Og hvem vil være med?
Så må vi finde ud af noget med mad & drikke.
Nytår med Easyfrag, lissom i gamle dage!
Til spisning kommer:
Carrion
Poppe
Wacky
Atrice
crissi
Devast8or
DKwolf
BC
Hald & Anette kommer først efter spisning.
Last edited by Carrion on Fri Dec 29, 2006 5:35 pm, edited 4 times in total.
Jeg synes i skal skrive hvis i har forslag - eller i kan starte med at skrive at i kommer ... nedenstående er et par forslag jeg synes kunne være lækkert.
Menu forslag:
Forretter m. hvidvin:
1: stuvet spinat m rejer svøbt i pandekage og garneret med mozzaralla ost.
2: Ristet toast med stuvet spinat, pocheret æg og røget laks.
Hovedretter m. rødvin:
1: Oksemørbrad med hjemmelavede ovnkartofler, bønner i bacon svøb, flutes, bearnaise og rødvinssauce
2: Svinemørbrad i fad m. hvidløgsflødeost og bønner, risolet kartofler, flutes og rødvins sauce.
Dessert m. Muscat vin eller champagne:
1: Brownie, god/hjemmelavet vanille is samt hindbærpure
2: Flutes og kiks m. ost samt frugt
3: Chokolade fondue m frugt
Menu forslag:
Forretter m. hvidvin:
1: stuvet spinat m rejer svøbt i pandekage og garneret med mozzaralla ost.
2: Ristet toast med stuvet spinat, pocheret æg og røget laks.
Hovedretter m. rødvin:
1: Oksemørbrad med hjemmelavede ovnkartofler, bønner i bacon svøb, flutes, bearnaise og rødvinssauce
2: Svinemørbrad i fad m. hvidløgsflødeost og bønner, risolet kartofler, flutes og rødvins sauce.
Dessert m. Muscat vin eller champagne:
1: Brownie, god/hjemmelavet vanille is samt hindbærpure
2: Flutes og kiks m. ost samt frugt
3: Chokolade fondue m frugt
--
Regards.
The real PoPPe
Regards.
The real PoPPe
PoPPe wrote: Menu:
Forretter m. hvidvin:
stuvet spinat m rejer svøbt i pandekage og garneret med mozzaralla ost.
Ristet toast med stuvet spinat, pocheret æg og røget laks.
Hovedretter m. rødvin:
Oksemørbrad med hjemmelavede ovnkartofler, bønner i bacon svøb, flutes, bearnaise og rødvinssauce
Svinemørbrad i fad m. hvidløgsflødeost og bønner, risolet kartofler, flutes og rødvins sauce.
Dessert m. Muscat vin eller champagne:
Brownie, god/hjemmelavet vanille is samt hindbærpure
Flutes og kiks m. ost samt frugt
Chokolade fondue m frugt
Jeps - det ser jo lækkert ud - lad os bare få det på bordet - tror dog godt at vi kan nøjes med en enkelt forret ?
Jeg håber stadig at komme, men venter liiiige på at jeg får en diagnose fra lægerne før jeg signer op til noget som helst
BigChief wrote: Jeps - det ser jo lækkert ud - lad os bare få det på bordet - tror dog godt at vi kan nøjes med en enkelt forret ?
Jeg håber stadig at komme, men venter liiiige på at jeg får en diagnose fra lægerne før jeg signer op til noget som helst
hehe men dvs det er OK med 3x dessert .
Fair nok at du venter med at melde dig til , bare du kommer !!!
Crissi: Spinat er godt. Det skal bare serveres på den fede måde, dvs sammen med alkohol
Jeg overvejer at købe ind til en ramme heksehyl "Frejas plads" style, det host 13 kr for 400 og tror 3-4 kasser skulle gøre det dvs 12-1600 heksehyl fyret af på en gang
Men vi burde serist snart få sat en menu sammen, finde ud af hvor mange der kommer og lave et budget. Er der andre der vil melde sig til køkkenholdet ???
--
Regards.
The real PoPPe
Regards.
The real PoPPe
Carrion wrote: Det er fedt at se tilmeldingerne! Som vært vil jeg selvfølgelig også tilslutte mig madholdet, det er nogle gode bud du er kommet med poppe, dog vil jeg sige at man sku' være et svin hvis man ikke ku' fråde en god blodig oksesteg.
Jeg regnede også med at du var på og ja man kan sagtens bytte oksemørbrad ud med en culotte eller noget andet steg, men oksemørbraden skulle nu alligevel være rød, man kan så diskutere om vi nyder en mørbrad mere end en culotte
Tobby bliver det forresten kun ef eller inviterer du også andre ??? as in nogle af dukkmåsene fra din skole ? Tak for sidst forresten
--
Regards.
The real PoPPe
Regards.
The real PoPPe
PoPPe wrote: hehe men dvs det er OK med 3x dessert .
Fair nok at du venter med at melde dig til , bare du kommer !!!
Ja - hvad skulle der være galt med 3xdessert ?
Jeg skal som sagt nok opdatere når jeg ved noget mere om mit hjerte ..
PoPPe wrote: Men vi burde serist snart få sat en menu sammen, finde ud af hvor mange der kommer og lave et budget. Er der andre der vil melde sig til køkkenholdet ???
Hvis jeg kommer er jeg frisk på at hjælpe med at lave mad..
Atrice wrote: jeg glæder mig allerede
men pas nu på, nu er halvdelen af de tilmeldte på madholdet - måske I skulle dele det lidt op? Nogen tager forretten, nogle hovedretten og nogle desserten eller noget? Og så kan jeg lede og fordele arbejdet
Bah.. du sætter dig jo bare og drikker rom
--
Regards.
The real PoPPe
Regards.
The real PoPPe
PoPPe wrote:Atrice wrote:jeg glæder mig allerede
men pas nu på, nu er halvdelen af de tilmeldte på madholdet - måske I skulle dele det lidt op? Nogen tager forretten, nogle hovedretten og nogle desserten eller noget? Og så kan jeg lede og fordele arbejdet
Bah.. du sætter dig jo bare og drikker rom
er du tankelæser?
atrice har ret, vi bør dele det op - men det skal nok være efter kvalifikationer (eg. jeg skal lede og fordele, det er jo det jeg laver til hverdag )
vi skal bruge :
2 til forret
2 til hovedretten
2 til dessert
1 som barformand
2 til opdækning/afrydning
1 til underholdning
Lyder det helt henne i skoven, har ikke lige helt styr på hvor mange der kommer
vi skal bruge :
2 til forret
2 til hovedretten
2 til dessert
1 som barformand
2 til opdækning/afrydning
1 til underholdning
Lyder det helt henne i skoven, har ikke lige helt styr på hvor mange der kommer
crissi wrote: vi skal bruge :
2 til forret
2 til hovedretten
2 til dessert
1 som barformand
2 til opdækning/afrydning
1 til underholdning
Slap af tøsen vi skal bruge 4 til maden + opdækning. Atrice er vel barformand - hun sidder der jo alligevel og er sikkert ikke i stand til at lave noget Hvis resten så kan deles om at rydde af/vaske op er den i vinkel
--
Regards.
The real PoPPe
Regards.
The real PoPPe
PoPPe wrote: Slap af tøsen vi skal bruge 4 til maden + opdækning. Atrice er vel barformand - hun sidder der jo alligevel og er sikkert ikke i stand til at lave noget Hvis resten så kan deles om at rydde af/vaske op er den i vinkel
man skal ikke undervurdere hvad der kan udføres, med et glas rom og cola i hånden... men joh, jeg skal da gerne være barformand (eller barforkvinde...)
Vi har købt ind til 3 retters menu (som nævnt i menutråden) inklusive drikkevarer: hvidvin til forret, rødvin til hovedretten og en lille dessertvin, derudover er der øl til fri afbenyttelse og nogle flasker champagne til kl 12 plus kransekage og snacks. Endvidere vil der være diverse alkohol i form af Vodka, rom, gin, osv. samt diverse sodavand.
Natmad vil blive serveret når gæsterne føler trang til det
Det hele vil blive serveret i hyggelige omgivelser og godt selskab!
Prisen endte på 294,- kr pr. næse. Det er da en fair pris for en nytårsaften, synes i ikke?
Natmad vil blive serveret når gæsterne føler trang til det
Det hele vil blive serveret i hyggelige omgivelser og godt selskab!
Prisen endte på 294,- kr pr. næse. Det er da en fair pris for en nytårsaften, synes i ikke?