Page 1 of 1

Menu nytårs aften

Posted: Tue Dec 19, 2006 8:38 pm
by PoPPe
Mit forslag er:
Forret m. hvidvin:
stuvet spinat m rejer svøbt i pandekage og garneret med mozzaralla ost.

Hovedret m. rødvin:
Culotte med hjemmelavede ovnkartofler, bønner i bacon svøb, flutes, bearnaise og rødvinssauce

Dessert m. Muscat vin eller champagne:
Brownie, god/hjemmelavet vanille is samt hindbærpure

Forretten og hovedretten er nemme at forberede så de blot skal i ovnen i rette tid. Der kan dog risikere at blive lidt små crowded i ovnen, men vi har vel heller ikke så travlt med at spise!!

Jeg har ladet være med at chokolade fonduen(sorry atrice) grundet frugten nok ikke vil være helt på toppen - det er trodsalt bedst med dansk frisk frugt.

Tobby det er varmluft ovn i har right ??? for ellers bliver det et problem, løsningen er dog ikke værre end at vi kan lave kartoffelskiver /røstier i stedet for hjemmelavede både, det halverer ca ovn tiden.

Hvad siger i til den menu

Posted: Tue Dec 19, 2006 10:43 pm
by Carrion
Lækker menu, den er jeg totalt med på.

Vores ovn har både varmluft og alm., desuden har vi en ekstra kombi-mikro/alm. ovn hvis der er pladsmangel.

Posted: Wed Dec 20, 2006 10:17 am
by wacky
Den menu lyder alt for super.

Godkendt!

Posted: Wed Dec 20, 2006 8:21 pm
by crissi
jeg stemmer sku også for, godt initiativ ;)