Menu nytårs aften
Posted: Tue Dec 19, 2006 8:38 pm
Mit forslag er:
Forret m. hvidvin:
stuvet spinat m rejer svøbt i pandekage og garneret med mozzaralla ost.
Hovedret m. rødvin:
Culotte med hjemmelavede ovnkartofler, bønner i bacon svøb, flutes, bearnaise og rødvinssauce
Dessert m. Muscat vin eller champagne:
Brownie, god/hjemmelavet vanille is samt hindbærpure
Forretten og hovedretten er nemme at forberede så de blot skal i ovnen i rette tid. Der kan dog risikere at blive lidt små crowded i ovnen, men vi har vel heller ikke så travlt med at spise!!
Jeg har ladet være med at chokolade fonduen(sorry atrice) grundet frugten nok ikke vil være helt på toppen - det er trodsalt bedst med dansk frisk frugt.
Tobby det er varmluft ovn i har right ??? for ellers bliver det et problem, løsningen er dog ikke værre end at vi kan lave kartoffelskiver /røstier i stedet for hjemmelavede både, det halverer ca ovn tiden.
Hvad siger i til den menu
Forret m. hvidvin:
stuvet spinat m rejer svøbt i pandekage og garneret med mozzaralla ost.
Hovedret m. rødvin:
Culotte med hjemmelavede ovnkartofler, bønner i bacon svøb, flutes, bearnaise og rødvinssauce
Dessert m. Muscat vin eller champagne:
Brownie, god/hjemmelavet vanille is samt hindbærpure
Forretten og hovedretten er nemme at forberede så de blot skal i ovnen i rette tid. Der kan dog risikere at blive lidt små crowded i ovnen, men vi har vel heller ikke så travlt med at spise!!
Jeg har ladet være med at chokolade fonduen(sorry atrice) grundet frugten nok ikke vil være helt på toppen - det er trodsalt bedst med dansk frisk frugt.
Tobby det er varmluft ovn i har right ??? for ellers bliver det et problem, løsningen er dog ikke værre end at vi kan lave kartoffelskiver /røstier i stedet for hjemmelavede både, det halverer ca ovn tiden.
Hvad siger i til den menu